0

Yükleniyor...
renax deterjan kimin

Yerli ve Milli Deterjan Markası Renax Deterjan Kimin?

KAYDIRIN

Renax Deterjan Kimin?

Etap Kimya olarak 2004 yılında kurulduk. Bünyemizde ürettiğimiz Renax Deterjanları ile size hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Konya Organize Sanayi Bölgesinde 29.000 metrekarelik açık alana 40.000 metrekarelik kapalı alana sahip tesisimizde yerli Renax Deterjanlarımızın üretimini yapmaktayız. Üretim sürecimizde sürdürülebilirlik ve doğa dostu oluşumuza önem gösteriyor ve kaliteden ödün vermiyoruz. ISO 9001, ISO 14001 OHSAS 18001 belgelerine sahip olarak kalite standartlarına uygun bir biçimde üretim yapmaktayız.

Renax Deterjan Hangi Ülkeye Ait?

Renax Deterjan markası %100 yerli ve milli olarak Türkiye’ye aittir. Konya’daki tesislerimizde üretim yapmaktayız. Renax Deterjan markası, 2004 yılında kurulan Etap Kimya Sanayi Anonim Şirketi bünyesinde sıvı ve toz deterjan çeşitleri olarak üretim yapmaktadır.

Renax Deterjan Hangi Ülkede Üretiliyor?

Türkiye’de yerli 4 büyük toz deterjan üreticisinden biri olan Renax Deterjan, ülkemizde üretilmektedir. Konya ilinde üretim gerçekleştirerek Dünyaya ihracat yapıyoruz. Ülkemizin adını gururla temsil ediyor ve kalkındırıyoruz. Toplam üretimimizin %35’i ihracata, %35’i yurtiçi bayilere ve %30’u da ulusal kanallara ayrılmış durumdadır.

Neden Renax Deterjanı Tercih Etmelisiniz?

Müşterilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştıran, sağlığa duyarlı ürünler üretmek öncelikli hedefimizdir. İşte tam da bu noktada Renax markamız sizler için en iyi tercihtir. Yılların deneyimi ve mükemmel temizlik anlayışıyla şekillenen Renax, kıyafetlerinizi yıpratmadan üstün polimer teknolojisi ile temizler ve onarır. Renax’ın geliştirilen bakım teknolojisi ile klasik toz deterjanların aksine kıyafetlerinizde sertleşme ve renk solması yapmaz. Çamaşır makinanız ile uyum içinde çalışarak cebinize büyük oranda tasarruf sağlar. Yüksek enzim teknolojisi ile geçmişte zarar gören kumaş dokularını onarır ve canlı tutar. Renax Deterjan’ın yüksek leke çıkartma performansı sayesinde artık çıkaramayacağınız hiçbir leke yok!

Renax Deterjan’ın Faydaları

  • Renkleri birbirine karıştırmadan kıyafetlerinizi temizler.
  • Yıpratıcı etkenlerden kıyafetlerinizi korur.
  • Özel olarak geliştirilen üstün polimer teknolojisi sayesinde solmayan kıyafetler.
  • Kıyafetlerinizin dokularını yumuşatır ve ömrünü uzatır.
  • Ferahlatıcı kokusu sayesinde çamaşırlarınızın güzel kokmasını sağlar.

Tüm lekelerden kurtulun ve kıyafetlerinizi ilk günkü gibi özgürce giyin!

Tüm ürünlerimize ulaşmak ve daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Her Eve Bir Renax Lazım!

BİZİ TAKİP EDİN