0

Yükleniyor...
Renax Çekiliş Sonuç

Siyahlar İçin Toz Deterjan

KAYDIRIN

Siyahlar için toz deterjan seçimi bazen hepimiz için zorlayıcı olabiliyor. Siz de daha fazla öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

 

Siyahlar İçin Kullanılan Toz Deterjan Giysiyi Yıpratıyor Mu?

Siyah giysiler kumaşı ya da özelliği ne olursa olsun yıkama sonrasında renginin yavaş yavaş açılması muhtemel olan hislerdendir bu bakımdan çoğu kişi siyah giysisinin rengini yıkamadan sonra da korumak ister.

Sitede bu isteği gerçekleştirmeyi sağlayan siyahlar için kullanılan toz deterjana yer veriliyor. Siyah giysilerin renklerinin açılmasını engelleyici, Siyah ve renkliler bir arada makineye atıldığında siyah renginin diğer renklilere solmasını engelleyici, Yıkama sırasında giysileri yıpratmayan, Sağlıklı bir şekilde kullanmaya uygun olan siyah renkler için deterjanlar sitede yer alıyor.

Siyahlar İçin Renk Atmasını Engelleyen Toz Deterjan

Ürünler kolay bir şekilde ılık suda dahi çözünmeye uygun olarak sergileniyor. Sizlerde siyah renkli kıyafetlerinizin renginin atmasını engellemek için siyah renklere uygun olan çamaşır deterjanı arıyorsanız siteden bu ürüne göz atabilirsiniz. Kaliteli ve güzel kokulu ve siyah renklerin solmasını engelleyen deterjan seçeneklerini sitede bulabilirsiniz.

Siyahlar İçin Uygun Fiyatlı Toz Deterjan

 

 

Özel üretime sahip olan bu deterjanlar sayesinde siyah kıyafetler hiçbir şekilde rengini atmıyor. Giyim parçalarının siyah renkli olması kişilerin bu ürünleri kullanırken ve yıkama yaparken zorlanmasına sebep oluyor. Bu deterjan kullanıldığında ise siyah renginde herhangi bir bozulma ya da renginin açılması gibi bir durum ortaya çıkmıyor.

Siyahların Solmaması İçin Neler Yapılmalı?

Siyah kıyafetlerinizi maksimum 40 derecede yıkamalısınız. Çok kirli olmayan siyah kıyafetlerinizi kısa programlarda yıkamanız renk solmasını azaltacaktır. Ters çevirerek 30-40 derece arasında yıkamak siyah kıyafetleriniz için en sağlıklısı olacaktır. Yıkama süreci kadar kurutma süreci de çok önemlidir. Siyah kıyafetlerinizi asla güneşe maruz bırakarak kurutmamalısınız. Oda sıcaklığında ve güneş ışığına maruz kalmadan kurutmalısınız. Çok fazla deterjan kullanımı, siyahları daha canlı ya da daha temiz yapmaz. Yeteri miktarda makinenize deterjan ilave etmelisiniz. Siyahlar ile sadece siyah renk tonlarını birlikte yıkamayı tercih edin. Zıt renkler de siyahların solmasını sağlar. Siyah kıyafetlerinizin cebinde bulunan peçete gibi kalıntılar, yıkama esnasında tüm siyahlara bulaşarak kıyafetlerinizde tüylenme ve solma yapar. Kurutma makinaları her ne kadar masum görünse de siyah kıyafetlerinize büyük oranda zarar vermektedir. Yüksek ısıya maruz kalan kıyafetleriniz olağan dışı bir kurutma süreci yaşar. Bu durum da siyah elbiselerinizin en kısa sürede solmasını sağlar. 

Siyahlar İçin Toz Deterjan Nerede Satılıyor?

Piyasada farklı marka ve özelliklere sahip olan deterjan seçenekleri bulunuyor. Ancak bu deterjanlar ile siyah kıyafetler yıkandığında bu kıyafetlerin renklerinin zamanla açıldığı görülüyor. Sık yıkama sonrasında bu kıyafetlerde solma oluyor ve siyah renk iyice grileşerek giysilerin kullanılamayacak duruma gelmesine sebep oluyor.

 

Bu alanda sitede siyah giysi ve ürünler için en kaliteli toz deterjan seçeneklerine yer veriliyor. Siyah kıyafetlerin ve kumaşların yıkandıkça solmasını engelleyen bu deterjan uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Siyah kumaştan yapılmış tüm ürünleri rahatlıkla yıkayabileceğiniz kaliteli toz deterjan arıyorsanız siteyi inceleyebilirsiniz.

 

BİZİ TAKİP EDİN